Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Producenci

Zaloguj się

Polityka prywatności

Polityka prywatności


Od dnia 25 maja 2018 roku obowiązuje nowe rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich informacji (nazwa RODO) oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.


TRADE-POL z siedzibą w Warszawie przy ul. Matuszewska 20, 03-876 Warszawa, jako Państwa Administrator Danych Osobowych, informuje, że:

  1. Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, tj. w oparciu o niezbędność przetwarzania do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora.
  2. Pani/Pana   dane   będziemy   przetwarzali   w   celu   świadczenia   przez   nas   usług   tj.: przygotowania wyceny na potrzeby realizacji usługi oraz realizacji usługi.
  3. Pani/Pana   dane   osobowe   będziemy   przechowywali   przez   czas   obowiązywania umowy/współpracy, a także po jej zakończeniu w celach:
    • dochodzenia roszczeń w związku z wykonywaniem umowy,
    • wykonywania   obowiązków   wynikających   z   przepisów   prawa,   w   tym   wszczególności podatkowych i rachunkowych,
    • statystycznych i archiwizacyjnych,
    • maksymalnie przez okres 5 lat od czasu zakończenia współpracy.
  4. Podanie przez Panią/Pana danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu świadczenia usług przez firmę TRADE-POL
  5. Pani/Pana   dane   będziemy   udostępniali   osobom   upoważnionym   w   związku   z wykonywaniem   obowiązków   służbowych.   Pani/Pana   dane   będziemy   także   udostępniać odpowiednim organom na mocy przepisów prawa.
  6. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia,   ograniczenia   przetwarzania,   prawo   do   przenoszenia   danych,   prawo   wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem
    przetwarzania.
  7. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego GIODO (adres: Generalny Inspektorat Ochrony Danych Osobowych, ul.
    Stawki 2, 00-193 Warszawa), gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie   danych   osobowych   Pani/Pana   dotyczących   narusza   przepisy   ogólnego
    rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  8. Pani/Pana danych nie będziemy przetwarzać w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.
  9. Wszelkie   zgłoszenia   oraz   zapytania   dotyczące   Pani/Pan   danych   osobowych   prosimy kierować na adres e-mail: wojciech.pilatowski@trade-pol.pl
Sklep jest w trybie podglądu

Strona korzysta z plików Cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookie.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Sklep internetowy Shoper.pl